ŠKORO: “A TKO ŠTITI CURICU?! U normalnoj državi policijsku zaštitu bi dobila silovana djevojčica, a ne sudac”

15.10.2019. 21:21:00

Predsjednički kandidat Miroslav Škoro, očito duboko revoltiran puštanjem okrivljenih za višekratno silovanje djevojčice, na Facebooku je ostavio status koji prenosimo u cijelosti, a u kojem postavlja vrlo logično pitanje – zašto sustav nije osigurao da okrivljeni ostanu u pritvoru, pa zaštita ne bi bila potrebna nikom?

“Ministar pravosuđa objavio je da je zadarski sudac, koji je osumnjičene za višestruko silovanje maloljetnice pustio da se brane sa slobode, dobio policijsku zaštitu. U normalnoj državi sigurnost suca ni na koji način ne bi bila ugrožena zbog nezadovoljstva javnosti zato što bi osumnjičenici za ovaj teški zločin bili u pritvoru. Umjesto da maloljetna žrtva dobije zaštitu države i pravosudnog sustava, dobiva ju sudac. Ova država treba temeljitu rekonstrukciju! Vratit ćemo Hrvatsku narodu!

Izvor: Priznajem.hr/PDN

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.