Škoro ima novi Klub zastupnika u Saboru, evo s kim se udružio

19.01.2022. 11:39:00

'ZA PRAVEDNU HRVATSKU'

Ružica Vukovac potvrdila je kako napušta Domovinski pokret i njihov saborski klub, stranku je o svojoj odluci izvijestila u utorak navečer, a kao glavni razlog ističe "neslaganje s načinom na koji je Miroslav Škoro izbačen iz stranke".

Saborski zastupnik Milan Vrkljan otkrio je i da je osnovan Klub zastupnika 'Za Pravednu Hrvatsku' u kojem su zastupnici Ružica Vukovac, Miroslav Škoro i Vrkljan.

"ZA PRAVEDNU HRVATSKU

Poštovani i dragi FB prijatelji!

Građani Republike Hrvatske,

Danas je u Hrvatskom Saboru formiran Klub zastupnika 'Za Pravednu Hrvatsku'. U Klubu su zastupnici Ružica Vukovac, Miro Škoro i Milan Vrkljan koji je i predsjednik Kluba.

Hrvatska je u posljednjih dvadeset godina postala zemlja iz koje se iseljava, posljednji popis stanovništva pokazao je da smo demografski devastirani. Mnoga naša naselja potpuno su napuštena i nemaju stanovnika. Hrvatski narod kao nikada prije u svojoj povijesti nestaje.

Preko 240 tisuća naših sugrađana sudski su ovršeni! Hrvatska više nije socijalna država unatoč tome što to piše i u Ustavu.

Korupcija, kriminal i nepotizam postali su nepodnošljivi za naše sugrađane.

Potpuni gubitak političke prepoznatljivosti i pripadnosti sustavu vrijednosti u međunarodnoj politici doveli su nas od političkog partnerstva sa USA i NATO-m do potpune međunarodne izoliranosti koja je rezultirala da USA 14 mjeseci nisu imenovali svog novog veleposlanika u Hrvatskoj.

Posljedica teške korupcije u društvu, potpuna devastacija institucija sustava te političkom lutanja u međunarodnoj politici doveli su do toga da je Hrvatska izgubila međunarodni kredibilitet te kao takva ne može zaštititi, ni interese Hrvata i svih građana RH, niti Hrvatskog naroda u BiH.

Model kojim je Hrvatska vođena posljednjih dvadeset godina potrošene je.

Nadam se da će naši simpatizeri i Hrvatski narod prepoznati dosadašnji rad nas troje zastupnika i nastaviti nas pratiti i podržavati.

Za Pravednu Hrvatsku!!

Hvala Vam", poručio je Vrkljan.

Izvor: Direktno.hr/Foto:FaH

Izvorni autor: bl/Direktno.hr

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.