Škoro Kolindi Grabar-Kitarović: Neka joj numerologinja slobodno izabere neki sretniji datum

11.12.2019. 19:35:00

Neka njezina numerologinja slobodno izabere neki sretniji datum, a ako nijedna sretna kombinacija brojeva do izbora nije dostupna, može umjesto nje doći njezin šef Andrej Plenković, poručio je aktualnoj predsjednici Miroslav Škoro

Predsjednički kandidat Miroslav Škoro odgovorio je svojoj protukandidatkinji Kolindi Grabar-Kitarović koja je komentirala kritike zašto izbjegava sučeljavanja.

– Kolinda Grabar-Kitarović odbija sučeljavanje s izlikom da joj ne odgovaraju termini. Neka njezina numerologinja slobodno izabere neki sretniji datum, a ako nijedna sretna kombinacija brojeva do izbora nije dostupna, može umjesto nje doći njezin šef Andrej Plenković – napisao je na Facebooku Miroslav Škoro.

Aktualna predsjednica i HDZ-ova kandidatkinja napisala je ranije pak svojim protukandidatima da 'pokažu onaj minimum prema ljudima i kažu im što nude, kako vide budućnost ovog naroda i ove države, da uobliče to u pristojan dokument te onda sučele programe'.

– Recite ljudima u kojim bi se područjima angažirali, s kojim inicijativama ili prijedlozima politika, koji su vaši društveni i državni prioriteti. I ne izvlačite se na predsjedničke ovlasti. Programi, a ne prijetnje i galama – napisala je ona.

Izvor: Večernji.hr/Foto:Patrik Macek/PIXSELL

Izvorni autor: Karolina Lubina

Autor: