Škoro razgovarao s odvjetnikom Matka Škalamere: 'Žalosti me spoznaja da se može nekoga strpati iza rešetaka na osnovu dvojbenih svjedoka'

28.08.2019. 15:05:00

Upravo sam obavio razgovor s Duškom Miočićem, odvjetnikom Matka Škalamere. Upoznao me s činjeničnim stanjem zbog kojega je g. Škalameri određen tridesetodnevni pritvor. Žalosti me spoznaja da se u našoj zemlji može nekoga strpati iza rešetaka na osnovu izjave dvojbenih svjedoka i nezapamćenog političko-medijskog pritiska. Istina je voda duboka, ali treba imati hrabrosti zaroniti u nju

U znak podrške Matku Škalameri, osumnjičenom da je zbog nacionalnog identiteta uputio ozbiljne prijetnje i tjelesno napao 70-godišnjeg Dobrivoja Arsića lakše ga ozlijedivši, u srijedu u 19.30 sati pred zgradom zatvora u Rijeci održat će se prosvjed građana.

Matka Škalameru policija sumnjiči za upućivanje ozbiljnih prijetnji 70-godišnjaku zbog nacionalnog identiteta te tjelesni napad zbog kojeg je 70-godišnjak lakše ozlijeđen. Kako je izvijestila policija, sukob je izbio 20. kolovoza oko 20 sati, zbog parkiranog automobila ispred stambene zgrade u Viškovu. Kako je Škalamera državni službenik, koji je 1. siječnja iz Državne uprave za zaštitu i spašavanje preuzet u Ravnateljstvo civilne zaštite, udaljit će ga se iz službe, izvijestila je policija.

No, HGSS i građani mahom mu daju podršku, a sada se na to osvrnuo i predsjednički kandidat Miroslav Škoro.

"ISTINA JE VODA DUBOKA

Upravo sam obavio razgovor s Duškom Miočićem, odvjetnikom Matka Škalamere. Upoznao me s činjeničnim stanjem zbog kojega je g. Škalameri određen tridesetodnevni pritvor. Žalosti me spoznaja da se u našoj zemlji može nekoga strpati iza rešetaka na osnovu izjave dvojbenih svjedoka i nezapamćenog političko-medijskog pritiska. Istina je voda duboka, ali treba imati hrabrosti zaroniti u nju", napisao je Škoro na svom Facebook profilu.

Izvor: Dragovoljac.com

Izvorni autor: Direktno.hr

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.