ŠKORO: “Svi kokodaču, nema naslova u kojem nema nečeg ružnog o Domovinskom pokretu”

16.06.2020. 13:30:00

Čelnik Domovinskog pokreta Miroslav Škoro u utorak je dao zajedničku izjavu sa Željkom Glasnovićem u povodu podrške kandidaturi njegove neovisne liste u XI. izbornoj jedinici.

“Hrvatski Domovinski pokret je koalicijska lista, ponosan jer ima ponajviše žena na listama, generala hrvatske vojske i HVO-a, vojnika, najmlađeg kandidata na listama, najviše profesora i stručnjaka na svojim područjima, bit ćemo brana zbog koje se Hrvatska nakon izbora neće crvenjeti, jer je neće voditi ljudi koje ne drže do nje, spremni na podvale, koji čine štetu, a neće se crvenjeti jer SDP neće doći na vlast, najbolji pokazatelj da su se svi uskokodakali jest da svi kokodaču, od spisatelja, novinara, pisaca, nema naslova u kojem nema mog prezimena ili nečeg ružnog o Domovinskom pokretu”, kazao je Škoro.

Upitan za komentar na poruku Hrvatske biskupske konferencije vjernicima povodom parlamentarnih izbora, Škoro kaže da vjeruje da su biskupi mislili na one koji se zalažu za vrijednosti demokršćanstva. “Mi se za to zalažemo, ako se netko u tome prepoznaje, mi se prepoznajemo, utoliko možemo govoriti da se to odnosi na nas, najvažnija nam je podrška hrvatskog naroda”, rekao je, kako prenosi N1.

Kratko se osvrnuo i na izjave premijera Andreja Plenkovića o tome da Škoro neće biti ministar u njegovoj Vladi. “Stojim iza toga da, ako se mene pita, Plenković ne zaslužuje biti premijer u Hrvatskoj, mogu vam garantirati da ću biti sve što treba na usluzi hrvatskom narodu”, zaključio je

Izvor: Nacional.hr/PDN/Foto:Patrik Macek/PIXSELL

Izvorni autor: Nacional/M.K.

Autor: