Slijetanje helikopterom uz šok bombe, ‘pevalo’ se o srpskoj vojsci na Kosovu, a novi ‘mitropolit’ SPC-a rukopoložen je nasilno, pred šačicom popova…

06.09.2021. 11:30:00

Danas je na Cetinju Srpska pravoslavna crkva ponovo pokazala svoje pravo lice. Probeogradski usmjerena vlada iz Podgorice na prave Crnogorce krenula je šok bombama, suzavcem i gumenim mecima, uslijedila su uhićenja, a veliki “mirotvorac” Prvoslav Porfirije Perić u crnogorsku je prijestolnicu stigao helikopterom, u pancirki i okružen do zuba naoružanim žandarima.

Šireći svetosavski ekumenizam, Porfirije je tijekom rukopolaganja ‘mitropolita’ srpske crkve na Cetinju, Jovana Joanikija Mićovića, pohvalio njegovog zloglasnog prethodnika - Ristu Amfilohija Radovića, nazvavši ga “velikim ocem crkve”! S obzirom da je Risto Sotona, kako su ga zvali u Crnoj Gori, bio poznat po veličanju Draže Mihailovića i ratnih zločinaca Arkana i Karadžića, baš bi bilo zanimljivo čuti, što sada o Porfiriju kažu njegovi zagrebački zaljublljenici - od Ljuštine i raznih bandićevaca, preko Josipovića i Kolinde - do Milanovića i Plenkovića, koji ga je oslovljavao sa “vaša svetosti”?!

Kako je patrijarh SPC-a još od Chicaga, gdje je ‘zevao’ popu Đujiću, sklon pjesmi, nikoga ne treba čuditi, što je i sa Cetinja, od strane malobrojnih popova koji su nazočili nasilnoj ceremoniji, ispraćen ‘pesmom’ poraženoj srpskoj vojsci - ‘Kad se vojska na Kosovo vrati’… Vratit ćete se MALO MORGEN!

Velimir Bujanec

Izvor: Dragovoljac.com/PDN/Foto:screenshot

Izvorni autor: Velimir Bujanec/Dragovoljac.com

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.