Snažna poruka Bad Blue Boysa dirnula je igrača Manchester Cityja i jednu od najvećih zvijezda ukrajinskog nogometa

25.02.2022. 12:46:00

Nogometaši Dinama u četvrtak su na svom stadionu dočekali Sevillu u uzvratnoj utakmici play-offa za osminu finala Europske lige. Modri su upisali pobjedu 1:0, ali nakon poraza 1:3 u prvoj utakmici, ipak su ostali bez osmine finala, kamo se 'provukla' Sevilla. No Dinamovi su navijači zbog svog ponašanja i podrške napadnutoj Ukrajini dobili veliki plus
Četvrtak je definitivno bio jedan od najtužnijih dana suvremene povijesti, jer u 21. stoljeću, kada smo vjerovali da razum može prevladati sve nesporazume, krenuo je udar ruske vojske na Ukrajinu.

Suosjećanje s Ukrajincima pokazali su i Bad Blue Boysi te su tijekom dvoboja sa Sevillom glasnim navijanjem, ali i držanjem transparenta 'Podrška ukrajinskom narodu' te mašući žuto-plavim zastavama jasno stavili do znanja na čijoj su strani.

Iz Kijeva se porukom javio Ognjen Vukojević zahvalivši Boysima.

No dirnut pažnjom Dinamovih navijača bio je i 25-godišnji Oleksandr Zinčenko, veznjak Manchester Cityja, čiji dres nosi već petu sezonu i važna je karika Guardioline momčadi, a koji je na svom profilu na Instagramu objavio fotografiju sjeverne tribine maksimirskog stadiona, ukrašene ukrajinskim zastavama.

tportal

Izvor: Društvene mreže / Autor: Instagram Oleksandr Zinčenko

Kako je to izgelado na Maksimiru:



Izvor: tportal.hr/Foto: PIXSELL

Izvorni autor: S.Š.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.