Snažno nevrijeme s tučom pogodilo područje Duge Rese, olujni vjetar iščupao dio krova sa zgrade gradske vijećnice. Građani javljaju o štetama zbog tuče

03.08.2020. 18:43:00

Jako nevrijeme s tučom u ponedjeljak kasno popodne pogodilo je područje Duge Rese kod Karlovca.

U ponedjeljak kasno popodne jaka kiša s tučom pogodila je Dugu Resu, Karlovac i okolicu.

Prema fotografijama koje je na svojem Facebooku objavila Radio Mrežnica, padali su veći komadi leda, a stradao jei dio zgrade gradske vijećnice kojoj je vjetar otkinuo krovište.

Na terenu su vatrogasci i policija, a iz tamošnjeg DVD-a rekli su za DNEVNIK.hr kako zasad nemaju podataka je li netko ozlijeđen te potvrdili da je oluja odnijela dio krova vijećnice.

Tuče i jake kiše bilo je i Karlovcu, a društvenim mrežama već su se počele širiti objave o štetama na vrtovima i poljima zbog krupne tuče. Neki građani javljaju i kako im je tuča porazbijala prozore.

Uskoro više...

Izvor: Dnevnik.hr/Foto: Ilustracija/Sanjin Strukić/PIXSELL

Izvorni autor: R.S.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.