ŠOKANTNI PRIZORI U SDP-u! OVO JOŠ NISTE VIDJELI: U stožeru više nikoga nema! Tamo je samo naš novinar!

16.05.2021. 21:56:00

SDP-ov kandidat za gradonačelnika Zagreba, Joško Klisović prema prvim izbornim anketama osvojio je  6,1% glasova i čini se kako šansi za drugi krug nema.

Njegov protukandidat s lijevog spektra, Tomislav Tomašević dominira i čini se kako je lijevo biračko tijelo odlučilo svoje povjerenje pokloniti novoj opciji.

Iz do sada najveće oporbene stranke, priznaju da nisu zadovoljni rezultatima.

U stožeru SDP-a nikoga nema

Biljana Borzan je tako priznala da je SDP kažnjen u Zagrebu zbog suradnje s Bandićem, a Hajdaš Dončić poručuje kako su shvatili poruku i da će se morati mijenjati.

Da u SDP-u vlada zaista veliko nezadovoljstvo, svjedoče i prizori iz njihovog stožera u kojem se nalazi jedino novinar Andrija Kačić-Karlin.

“Tamo više nema nikoga, niti jedne osobe. Nema ni novinara, atmosfera je komorna”, rekao je Andrija Kačić-Karlin koji objašnjava kako je atmosfera u nekad najvećoj oporbenoj stranci potpuno potonula.

Izvor: Dnevno

Izvorni autor: nk

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.