Šoštarić zagrmio: ''Ovo u životu nisam vidio… Pa sutkinje su nas kastrirale''

03.12.2021. 10:54:00

Hrvatice su izgubile od Brazila, a dvoboj je komentirao hrvatski izbornik Nenad Šoštarić.

Hrvatska ženska rukometna reprezentacija izgubila je od Brazila 30:25 na otvaranju Svjetskog rukometnog prvenstva.

Nakon utakmice dvoboj je komentirao izbornik Nenad Šoštarić.

''Odigrali smo lošu obranu, čitavo vrijeme govorimo jedno te isto. Kad nam netko zabije 30 golova, mi ne možemo pobijediti. Pogotovo loše je bilo u prvom poluvremenu kad su nam zabile čak 17 golova.

 

Nemam što zamjeriti curama, jednostavno smo promašili previše zicera. Ne želim pričati o kriteriju suđenja, to je za neke druge ljude'', rekao je Šoštarić pa dodao:

''Ovaj zadnji dio utakmice je mjerilo na koji Hrvatska mora igrati. Ne može nego mora.''

Šoštarić je prokomentirao isključenje Dore Krsnik u 30. sekundi utakmice, a sudile su neiskusne sutkinje iz Egipta.

 

''Ja u životu nisam vidio da netko u 30. sekundi utakmice na malo jači faul dobije isključenje. Uvijek je ista priča – kad vam obrana ne funkcionira, onda u napadu se skrati ruka i imate strah. Na neki način su nas kastrirali sa svojim odlukama. Idemo dalje, ponavljam da je osnovni cilj proći u sljedeću fazu i u toj sljedećoj fazi napraviti što više možemo'', završio je hrvatski izbornik.

Utakmicu je prokomentirala i Valentina Blažević.

''U obrani nije išlo… Tek smo zadnjih 15 minuta odigrale pravu obranu, ali tad je već bilo kasno da se vratimo. Od prve minute nismo ušle u pravu obranu, one su se razigrale i to je to. Ovo nam je dobra škola'', rekla je Valentina Blažević.

Izvor: gol.hr/Foto: Jozo Čabraja

Izvorni autor: gol.hr

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.