SPLITSKA POLICIJA POTVRDILA: Uhitili muškarca s velikim požarom u Lokvi Rogoznici!

18.01.2022. 15:45:00

Policija je uhitila muškarca kojeg dovodi u vezu s velikim požarom u kojem je prije osam dana u Lokvi Rogoznici izgorjelo oko 120 hektara mlade borove šume, niskog raslinja i makije, izvijestila je u utorak splitsko-dalmatinska Policijska uprava.

“U odnosu na požar koji je izbio 10. siječnja 2022.godine u večernjim satima na području Lokve Rogoznice, obavljenim očevidom u događaju su utvrđeni elementi kaznenog djela. Muškarac koji se dovodi u vezu s ovim događajem je uhićen i nad njim je u tijeku kriminalističko istraživanje”, izvjestila je PU splitsko-dalmatinska.

Kako se neslužbeno doznaje, policija će kriminalističkim istraživanjem pokušati utvrditi je li požar izbio zbog namjernog ili nenamjernog čina uhićenog muškarca.

Izvor: 7dnevno/PDN/FOTO: MIROSLAV LELAS/PIXSELL

Izvorni autor: 7dnevno

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.