SPOMEN PLOČA ZA ROĐU

02.11.2019. 16:59:00

U nedjelju, 3. studenoga, u 13,00 sati,  na stadionu NK Hrvatski Dragovoljac, Radmanovačka 22, zagrebački gradonačelnik Milan Bandić pozdravit će prisutne i otkriti Spomen-ploču u znak sjećanja na prvog predsjednika NK Hrvatski Dragovoljac Stjepana Spajića i sve hrvatske dragovoljce Domovinskog rata.

Prošlo je 15 godina od smrti legendarnog Stjepana Spajića – Rođe. Bez ikakve dileme, riječ je o jednoj od najvećih ikona HNL-a u povijesti, čovjeka kojeg su mnogi obožavali kao on  svoj Hrvatski Dragovoljac na čije je čelo došao 1994. i sve je radio kako bi svom klubu učinio dobro. U prostorijama kluba provodio je i radne i neradne dane, a baš tamo je i preminuo u 54. godini od zatajenja srca 21. kolovoza 2003. godine. T

Izvor: Tjedno.hr

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.