ŠPRAJC SE NAŠAO NA ŽESTOKOM UDARU! ‘Napravio si klauna od sebe, dna dna primitivizma’, no neki forumaši ga žele za premijera

21.05.2022. 10:36:00

U petak je po prvi put na RTL-u krenula nova emisija Zorana Šprajca, Stanje nacije koju je dugo i poprilično pompozno najavljivao. U emisiji je bilo svega, od politike do showa, uz puno šala, no čini se da se to baš i nije previše svidjelo gledateljima. “Bit će bolje idući petak, bar se tako nadamo”, zaključio je emisiju Šprajc a u njoj se na ironičan način dotaknuo brojnih tema.

Šprajc je emisiju počeo s Crticama tjedna u kojima se dotaknuo Zorana Milanovića, a završio s iščuđavanjem glazbi koju slušaju mladi Hrvati.

Ako je suditi po komentarima, boljoj emisiji se nadaju i razočarani gledatelji.

Pale su i usporedbe sa popularnim srpskim TV voditeljem Zoranom Kesićem, inače oštrim kritičarem srpskog predsjednika Aleksandra  “Kesića pratim i on to odlično radi, a ako ga Šprajc bude kopirao neće valjati”, “Kao Kesić i Primetime ali loše”, komentirali su forumaši.

“Meni ovo ništa nije dobro”, “Što je ovo? Dajem mu 5 epizoda. Maksimalno”, “Koji užas”, “Koji cringe.“Prvoloptaški humor i par puta reciklirane fore. Puno krađe s ‘fejsbuk’a i foruma. Jako loše. “Dno dna primitivizma. Bojkot RTL-a”. “Žao mi je Šprajc, napravio si klauna od sebe, a emisija ti je negledljiva”. “Prijedlog za RTL: Ukinute ovo i dajte Prime Timeu taj termin”, brojni su negativni komentari.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Zoran Šprajc (@zoransprajc)

Iako bilo je i nekih koji su novu emisiju Šprajca i pohvalili.”Emisija je predobra”, ” Šprajca za premijera”, neki su od pozitivnih pak komentara.

Podsjetimo, Šprajc je s vođenjem RTL Direkta završio u veljači, a nakon toga je najavio novi projekt koji je nazvao Stanje nacije i koji će se emitirati petkom od 22.15 sati.

Izvor: 7dnevno/PDN/Foto: RTL

Izvorni autor: 7dnevno

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.