SRBI HVALE VATRENE Evo što pišu o igri Modrića i ekipe!

23.06.2021. 09:25:00

Nakon velike pobjede Vatrenih nad Škotskom i ostvarenja plasmana u osminu finala EURA, čestitke su počele pristizati iz cijelog svijeta, ali što o njoj govore srbijanski portali?

"Kvaliteta gostujućeg sastava došla je do izražaja u nastavku, kada su eurogolom kapetana Luke Modrića i sjajnim pogotkom glavom Ivana Perišića riješili sve dileme, odnosno, osigurali osvajanje četvrtog boda, kojijamči ulazak među 16 najboljih reprezentacija na Starom kontinentu", piše Srbijadanas.

Portal Kurir.rs prenio je izjavu Luke Modrića i naglasio: OVAKVA HRVATSKA JE OPASNA ZA SVE.

"Engleska i Češka su bile u dobroj poziciji pred utakmicu, dok je Hrvatima i Škotima bila potrebna pobjeda, a sve ostalo im nije išlo na ruku. Vatreni su prvi put u povijesti uspijeli proći grupu, kada je o tome odlučivala posljednja utakmica, za razliku od četiri prethodna pokušaja i prvi put ikad, savladali Škotsku. Ali, ova pobjeda im nije donijela samo tri boda, već i drugo mjesto u grupi", piše Blic.rs.

Izvor: Direktno.hr/Foto:FaH/screenshot

Izvorni autor: ig/Direktno.hr

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.