'Srnec je teško primila presudu, nije bila u stanju razgovarati'

30.06.2020. 16:59:00

Odvjetnik Krešimir Golubić rekao je kako sud očito smatra da je Smiljana jedina stanovala u obiteljskoj kući te da on smatra kako je to pogrešno te da sud nije dao nikakvo obrazloženje ni za motiv ubojstva

Smiljana Srnec nepravomoćno je osuđena na 15 godina zatvora zbog ubojstva sestre Jasmine Dominić čije je tijelo pronađeno u škrinji u obiteljskoj kući u veljači prošle godine. 

POGLEDAJTE VIDEO: Smiljana Srnec dobila je 15 godina zatvorske kazne

- Razlozi bi mogli reći da se svode na stav suda da je jedino moja stranka mogla počiniti djelo, da sud očito smatra da je jedina stanovala u toj kući tijekom cijelog perioda. Smatramo da je to pogrešno, da smo dokazivali i dokazali tko je sve stanovao u kući. S druge strane, sud nije dao nikakvo obrazloženje za motiv - rekao je odvjetnik Krešimir Golubić.

POGLEDAJTE VIDEO: 

- Nisam mogao pričati s njom jer nije bila u takvom stanju. Teško je primila presudu. Nije bila za razgovor - rekao je odvjetnik. 

Foto: Željko Hladika/24sata

Darko Galić, glasnogovornik Županijskoga državnog odvjetništva u Varaždinu, rekao je kako sud smatra da je donio ispravnu presudu utemeljenu na činjenicama.

- Razlozi za žalbu mogli bi biti za visinu izrečene kazne - objasnio je Galić. 

Izvor: 24sata/Foto:Željko Hladika/PIXSELL

Izvorni autor: Helena Tkalčević

Autor: