SRPSKE NOVOSTI DAN SJEĆANJA NA ŽRTVU VUKOVARA PROGLASILE USTAŠKOM PROMOCIJOM (VIDEO)

19.11.2023. 11:52:00

I tako pišu u svom velikosrpskom časopisu , FOTOGALERIJA Pijetet prema žrtvama pretvorio se u promociju ustaštva. Točno, bilo je puno zastava HOS-a, koje po ničemu nisu samo obilježja ustaštva nego herojstva u Domovinskom ratu, čime se morate pomiriti. Isto tako se morate pomiriti da su vaši sunarodnjaci napali Istočnu Slavoniju, sam grad Vukovar, počinili genocid nad Hrvatima, počinili bezbroj ratnih zločina. Masovna ubojstva, silovanja, strahovita mučenja, odvođenja na smaknuća i likvidacije, pa na kraju i odvođenje u Srbiju u koncentracijske logore.

Sve vama to smeta, jer želite izjednačiti agresora sa žrtvom. Nije nam jasno, dok su hrvatski branitelji ostali i bez streljiva i bez ljudstva, kako su mogli nešto učiniti Srbima? Vi ste napali Grad heroja počinili ono što ste počinili. Masakr nad civilima i braniteljima grada. 

Otvoreno pišemo četnici, jer i svojim prljavim i smrdljivim uniformama, zločinačkoj naravi, ali poviješću da SDS pokrene rat protiv Hrvatske, a kasnije je taj SDS naslijedio SDSS s Miloradom Pupovcom na čelu. 

I ove godine kada je bio najveći broj onih koji su došli odati počast ubijenim, smrtno stradalim, preminulim, nestalim "ustašima", preko 150 tisuća ljudi nazivaju ustašima. Pa valjda će više netko otvoriti oči i reći dosta velikosrpskoj ideologiji promicanoj putem SNV-a, tj. Portalu Novosti, Izdavač Srpsko narodno vijeće, za izdavača Milorad Pupovac, Glavna urednica Andrea Radak i Zamjenik glavne urednice Boris Postnikov.

Već kada sagledavate povijest stradavanja Grada heroja i ulaska četničkih snaga u grad, te pjevanja: Snimkama potpuno razorenog Vukovara, na kojem srpske paravojne snage marširaju u grad pjevajući "Bit će mesa, klat ćemo Hrvate", pa malo treba razmisliti tko je tu žrtva, a tko je tu agresor?

---- UZNEMIRUJUĆI SADRŽAJ ---

Kako je to pokojni Siniša Glavašević, a kojeg su ubili četnici, napisao je u "Priči o gradu"

Velepromet, Borovo Comerce, Ovčara, Negoslavci, srpski koncentracijski logori ....pišite o tim zločinima i zločinima bez kazne

Izvor: Portal dnevnih novosti

Izvorni autor: Dražen Šemovčan Šeki/Foto: Kristijan Fereža

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.