Srpski mediji udaraju po Kolindi: ‘Smršavila 30 kilograma i nije joj dosta, polako gubi kompas’

13.07.2024. 15:38:00

Kolinda Grabar Kitarović davno je završila svoj predsjednički mandat, a nakon toga je obnašala nekoliko funkcija kojima je nastavila raditi na svojoj karijeri. Ipak, posljednjih godina javnost je, osim njenim profesionalnim razvojem, zaokupljena i njenom fizičkom transformacijom.

Naime, brojni fanovi i simpatizeri redovito hvale bivšu hrvatsku predsjednicu kako je vidno izgubila određen broj kilograma i izgleda bolje nego ikad. Tako se njena pojavljivanja na službenim i privatnim događanjima redovito prate i iz kuta mode te se komentiraju njezine modne kombinacije i trenutna okom vidna fizička sprema Grabar Kitarović.

Ni regija nije imuna na fenomen Kolindinog fizičkog izgleda pa tako u Srbiji redovito komentiraju hrvatsku bivšu predsjednicu. Super žena.b92 tako piše o njenom izgledu i dodaju kako im se čini da je predsjednica jako pretjerala. “Bivša hrvatska predsjednica nedavno je prisustvovala NATO javnom forumu u Washingtonu, a fotografije s događaja podijelila je na svom službenom profilu na Facebooku”, započeo je srpski portal.

Screenshot
Srbi su opisali detalje

Komentirali su njezin modni odabir, a onda bezobrazno zaključili… “Kako se primjećuje, ona je za ovu poslovnu priliku odabrala ležernu odjevnu kombinaciju koju karakterizira čista elegancija. Crnu maksi haljinu sa zanimljivim detaljima potpisuje londonski brend “Edeline Lee”, čiji je Kolinda vjerni obožavatelj još od predsjedničkih dana.

Svoje modno izdanje upotpunila je bijelim cipelama s mašnom brenda “Salvatore Ferragamo”, a najveći dojam ostavila je goreopisana kreacija – ali zašto?

Pa, haljina je naglasila Kolindinu vidno mršavu figuru tijela. U usporedbi s prethodnim fotografijama, bivša predsjednica je izgubila još kilograma, te se čini da polako gubi kompas kad je riječ o dijeti”, napisali su.

Velika karijera

Podsjećamo, Kolinda Grabar Kitarović hrvatska je političarka i diplomatkinja, predsjednica Republike Hrvatske od 2015. do 2020. godine te ministrica vanjskih poslova i europskih integracija Republike Hrvatske od 2005. do početka 2008. godine. Od 2008. do 2011. bila je na dužnosti veleposlanice Republike Hrvatske u Sjedinjenim Američkim Državama. Od srpnja 2011. bila je pomoćnica glavnog tajnika NATO-a za javnu diplomaciju.

U drugom krugu predsjedničkih izbora 11. siječnja 2015. izabrana je za predsjednicu Republike Hrvatske. Na Trgu sv. Marka u Zagrebu svečano je 15. veljače prisegnula za prvu hrvatsku predsjednicu, a 19. veljače u ponoć preuzela predsjedničku dužnost od svoga prethodnika Ive Josipovića. Nakon prestanka predsjedničkog mandata 2020. godine, izabrana je iste godine za članicu Međunarodnog olimpijskog odbora. 

Izvor: Dnevno.hr

Izvorni autor: Dnevno.hr/Foto: Hrvatski državni arhiv

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.