Srpski trener maltretirao Hrvaticu: Uhvatio je za vrat i ukrao joj mobitel

09.03.2024. 16:04:00

PAO NA GRANICI - naše pravosuđe dosljedno svome sramotnom stavu

Nakon održane javne rasprave u siječnju, Općinski kazneni sud u Zagrebu izrekao je presudu optuženom nogometnom treneru (30) iz Beograda. 

Optuženom nogometnom treneru iz Beograda prebivalište je na teritoriju Republike Srbije, mjesečni prihodi su mu oko 3000 eura, a do sada nije bio osuđivan. 

Kako se navodi u presudi, srpski trener je kriv što je u lipnju 2022. godine u sitne noćne sate došao u stan žrtve na Rudešu te inzistirao da obnove ljubavnu vezu. Žena je to odbila, nakon čega ju je uhvatio rukama za vrat i odgurnuo je do ležaja u dnevnom boravku.

Usto joj je govorio da je "kurva" i iz ruke joj je istrgnuo mobitel iPhone 12 s kojim je istrčao iz stana te je otišao u nepoznatom smjeru. Dakle, počino je kazneno djelo protiv imovine tešku krađu.

FOTO: Pixabay

Uvjetna kazna

"Izuzetno mi je žao zbog događaja",  rekao je. Dodao je i kako je oštećenici namjeravao odmah vratiti mobitel čim se vrati s puta, međutim uhićen je na graničnom prijelazu Macelj gdje su mu oduzeli mobitel te je doveden u pritvorsku policijsku jedinicu Policijske uprave krapinsko-zagorske. 

Beogradski nogometni trener osuđen je na kaznu zatvora u trajanju od osam mjeseci. Izrečena mu je uvjetna osuda te kazna zatvora neće biti izvršena ukoliko u roku od dvije godine ne počinio novo kazneno djelo.  Mora platiti i troškove u iznosu od 300 eura.

Izvor: Direktno.hr

Izvorni autor: js/Foto: snimka zaslona

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.