Stipe Miočić ne razmišlja o UFC-u dok ne odradi puno važniju borbu: 'Želim pomoći onima kojima je potrebno' (VIDEO)

29.03.2020. 19:38:00

UFC-ov prvak posljednjih je dana razgovarao s medijima i otkrio kako provodi dane u izolaciji, pozvao je sugrađane na razumno ponašanje tijekom velike krize koja je zahvatila cijeli svijet.

 

U SAD-u je već više od 100 tisuća zabilježenih slučajeva zaraze, a Stipe je zbog svog posla, od kojeg nije odustao ni nakon osvajanja pojasa, jedan od prvih na udaru.

 

Tijekom pandemije koronavirusa, Miočić i njegovi kolege vatrogasci zajedno s policijom i hitnim službama imaju pune ruke posla i zato mu je teško razmišljati o treninzima i borbama.

 

"Fokusiran sam na svoje intervencije. Ne samo da sam položio zakletvu, nego doista želim pomoći onima kojima je hitna pomoć potrebna. Nadam se da ću se uskoro vratiti borbama i da će se situacija uskoro normalizirati, ali zasad učinimo nešto za svoje zajednice"

 

Izvor: Stipe Miočić

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.