STRAŠNA NESREĆA U SNJEŽNOJ NOĆI! Prevrnuo se autobus na A1, jedna osoba poginula: Više je ozlijeđenih

26.02.2023. 09:12:00

Na autocesti A1 između čvora Brinje i čvora Ogulin u smjeru Zagreba, u noći sa subote na nedjelju, došlo je do teške prometne nesreće, pri čemu je jedna osoba poginula, a više ih je ozlijeđeno.

Prema prvim neslužbenim informacijama, autobus albanskih registracijskih oznaka se prevrnuo. U autobusu je u trenutku nesreće bilo devetero putnika i vozač. Jedna je osoba smrtno stradala, dok je više ljudi ozlijeđeno te im se liječnička pomoć pruža u općim bolnicama u Karlovcu i Ogulinu. Policijski očevid je u tijeku.

Hrvatski autoklub izvijestio je kako je dionica autoceste A1 Zagreb-Split-Ploče između čvorova Ogulin i Brinje zatvorena u oba smjera zbog prometne nesreće na 112. kilometru. Obilazak je državnim cestama preko Oštarija i Modruša (DC42 i DC23).

Vozačima je otežano kretanje na pojedinim dionicama cesta u unutrašnjosti zbog snijega i u priobalju zbog olujnog vjetra, prema HAK-u. Trenutno nema slobodnog cestovnog pravca za kamione s prikolicama i tegljače iz smjera unutrašnjosti prema Dalmaciji, Istri i Rijeci te obrnuto.

Promet otežava i jak vjetar.

Izvor: Dnevno.hr

Izvorni autor: I.G./Foto: snimka zaslona/YouTube

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.