STRAVA U POLICIJSKOJ POSTAJI! Pred očima im preminuo muškarac, kreće istraga: Ovo je jezivo

17.02.2023. 18:07:00

Tamo gdje prestaje trag, istraga počinje…

Obdukcijom će se utvrđivati od čega je u četvrtak u policijskoj postaji umro 44-godišnji muškarac koji je uz još dvojicu jutro ranije bio priveden jer je “ispijanjem alkohola narušavao javni red i mir te zbog skitnje”, na čijem tijelu nisu pronađeni tragovi nasilja.

Oglasili su se iz zagrebačke policije.

Imao dosta promila

Policija je priopćila kako su u četvrtak ujutro u Baštijanovoj ulici na Trešnjevci bez uporabe prisile i zbog počinjenih prekršaja priveli trojicu muškaraca.

“U sklopu kriminalističkog istraživanja sva trojica su alkotestirana te je utvrđeno da su pod utjecajem alkohola, i to s oko 1.4 promila svaki – dvojica 44-godišnjaka i 69-godišnjak. Policija ih je smjestila u svoju jedinicu za zadržavanje i prepratu do prestanka djelovanja opojnog sredstva, nakon čega su trebali biti dovedeni na nadležni prekršajni sud.

U večernjim satima, dok su uhićenima donosili večeru, policajci su pokušali probuditi 44-godišnjeg muškarca, no s obzirom na to da nije davao znakove života, odmah su zatražili dolazak Hitne medicinske pomoći, koja je nakon dolaska konstatirala njegovu smrt.

O navedenom događaju obaviješteno je nadležno državno odvjetništvo, koje je obavljanje očevida prepustilo policiji.

Očevidom na tijelu umrloga nisu pronađeni tragovi koji bi ukazivali da je smrt nastupila kao posljedica kaznenog djela. Tijelo je prevezeno na Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku, gdje će se obaviti obdukcija kako bi se utvrdio uzrok smrti”, priopćili su iz policije.

Izvor: Dnevno.hr

Izvorni autor: Dnevno.hr/Foto: HINA

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.