Strava u Slavonskom Brodu: Pozvali je u auto, pa su je ubili

24.11.2019. 12:20:00

Neslužbeno doznajemo da je ubijena nesretna žena (47) iz okolice Slavonskog Broda te je nestala 18. studenog. Za njezino ubojstvo zasad sumnjiče 60-godišnjakinju i 62-godišnjaka

U Županijskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu su 23. studenog 2019. ispitali 60-godišnjakinju i 62-godišnjaka zbog sumnje da su zajedno ubili ženu (47).

- Postoji osnovana sumnja da su okrivljenici, zajedno i po prethodnom dogovoru, došli u Slavonski Brod gdje se okrivljena 60-godišnjakinja sastala s 47-godišnjom hrvatskom državljankom, a potom su obje otišle do mjesta gdje ih je u parkiranom vozilu čekao okrivljeni 62-godišnjak. Oba okrivljenika su se zajedno sa oštećenicom, a u nakani da ju usmrte, vozilom uputili na neutvrđeno mjesto na kojem su na  neutvrđen način usmrtili oštećenicu - napisali su jako šturo i općenito iz tužiteljstva.

Sudac istrage je po prijedlogu ovog državnog odvjetništva odredio istražni zatvor okrivljenicima.

- To je ono što mogu reći u ovom trenutku, jer istražne radnje su još u tijeku - rekla je za 24sata u nedjelju Mirela Šmital, županijska državna odvjetnica u Slavonskom Brodu.

Neslužbeno doznajemo da je ubijena nesretna žena iz okolice Slavonskog Broda koja je nestala 18. studenog. Zadnji put su je vidjeli oko 17 sati u slavonskobrodskoj Štamparovoj ulici i nakon toga joj se izgubio svaki trag.

Izvor: 24sata/ Foto: PIXSELL

Izvorni autor: Franjo Lepan

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.