Stravična prometna nesreća kod Vinkovaca: Auto sletio s ceste, poginule četiri mlade osobe

30.07.2020. 10:35:00

Na mjestu su poginuli vozač (19), 18-godišnja suvozačica te 18-godišnjak i 20-godišnjak

Policija Vukovarsko-srijemske županije izvijestila je o tragediji koja se dogodila noćas oko 1 sat u Starim Mikanovcima. U teškoj prometnoj nesreći život su izgubile četiri mlade osobe.

Nesreća se dogodila kada je 19-godišnji vozač uslijed neprilagođene brzine izgubio nadzor nad osobnim automobilom đakovačkih registracijskih oznaka, sletio s kolnika i udario u obiteljsku kuću.

Uslijed udara, 19-godišnji vozač, 18-godišnja suvozačica te 18-godišnji putnik i 20-godišnji putnik na stražnjem sjedištu smrtno su stradali na mjestu prometne nesreće.

Na mjesto događaja pristupili su HMP Vinkovci, pripadnici DVD Stari Mikanovci i JVP Vinkovci te mrtvozornik i patolog OŽB Vukovar.

Očevid prometne nesreće provela je državna odvjetnica Općinskog državnog odvjetništva u Vinkovcima u suradnji s policijom.

Slijedi obdukcija smrtno stradalih.

Izvor: jutarnji.hr/Foto:Danijel Bartolić

Izvorni autor: Jutarnji.hr

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.