SUKOBIO SE I S GRMOJOM Kajtazi opovrgnuo da on stoji iza uhićenja Posavca: Nije tajna da se ne slažem s njegovom politikom, ali to je teška laž

16.09.2021. 08:01:00

Saborski zastupnik romske nacionalne manjine Veljko Kajtazi kazao je u srijedu kako nije tajna da se nije slagao s politikom Matije Posavca u Međimurju, ali da su informacije koje su se pojavile na internetu o tome da on stoji iza uhićenja "teška laž".

"Nakon uhićenja na internetu krenule su dezinfomacije da sam ja to osobno naložio DORH-u ili da Andrej Plenković zajedno s policijom namješta primanje mita Matiji Posavcu, što je također teška laž koja nema dodira sa stvarnošću", kazao je Kajtazi u slobodnom govoru ponukan statusom na  Facebooku Nikole Grmoje (Most) kako bi se akcija u Međimurju mogla nazvati "operacija Kajtazi".

Dodao je kako nije tajna da se ne slaže s politikom Posavca u Međimurju prema 10 posto stanovništava, te županije ali da isto tako ne likuje zbog onoga što se dogodilo.

"Moje osobno mišljenje je da bilo tko  s obzirom na  priznanje da je počinio kazneno djelo ne bi trebao obavljati javnu funkciju", kazao je.  

Kajtazi je zamolio Grmoju da više preko njegovih leđa ne skuplja političke bodove, ocijenivši njegove postupke opasnim i nedemokratskim.

Grmoja je uzvratio da ne skuplja političke bodove. "Ako  je netko odgovoran za probleme romske zajednice onda je to upravo Kajtazi", kazao je.

Marin Miletić (Most) u slobodnom govoru pohvalio je vladajuće što nisu uveli novi "lockdown", ali i poručio da su maske beskorisne i da ih treba ukinuti.

Smatra kako ni Covid potvrde nemaju nikakvog smisla jer daju lažnu sigurnost budući da i cijepljeni mogu širiti virus.

Izvor: Direktno

Izvorni autor: bkk, H, foto: FaH

Autor: