"SUSRETI PRIJATELJA - BLJESAK 2023" Natjecanje u kuhanju čobanca

11.04.2023. 20:09:00

U organizaciji Grada Pakraca i Udruge hrvatske policije branitelja Pakraca i Lipika dana 30. travnja 2023. godine, kod Planinarskog doma Omanovac, održava se tradicionalno natjecanje u kuhanju Slavonskog čobanca. 

Natjecanje u pripremi čobanca održava se u sklopu programa obilježavanja VRO "Bljesak" pod nazivom "SUSRETI PRIJATELJA - BLJESAK 2023.".

Pprijaviti se možete do 24. travnja 2023. godine osobno u Caffe baru GRILL u Pakracu ili pozivom na mob. broj 098/734-818. 

U vezi navedenog događanja ispred organizatora predsjednik Gradskog vijeća grada Pakraca i predsjednik Udruge hrvatske policije branitelja Pakraca i Lipika g. Miroslav Ivančić je naveo sljedeće:

"Poštovani prijatelji i ove godine ćemo obilježiti VRO "Bljesak" uz bogat program. Dio tog programa bit će i naši "SUSRETI PRIJATELJA - BLJESAK 2023", druženje branitelja, članova njihovih obitelji i svih onih koji poštuju hrvatske branitelje. Da bi bilo zanimljivije organizirati i natjecanje u KUHANJU ČOBANCA. Svi koji mislite da znate skuhati ovo tradicionalno slavonsko jelo PRIJAVITE SE. Da biste bili u mogućnosti pripremiti meso (divljač) za kuhanje prijavite se do 24. travnja 2023. godine (ponedjeljak).

Veselimo se našem zajedničkom druženju..."
Može biti slika sljedećeg: tekst

Izvor: PDN/Foto: Ilustracija

Izvorni autor: Krešimir Cestar

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.