Suverenisti izbacuju Hrvoja Zekanovića iz stranke, on odgovara: ‘Opet bih sve učinio isto‘

17.12.2021. 11:28:00

Hrvatski suverenisti na današnjoj sjednici Predsjedništva raspravljat će o isključenju njihovog saborskog zastupnika Hrvoja Zekanovića iz stranke. Da će prijedlog biti upravo najstroža stranačka sankcija, odnosno isključenje, potvrdio nam je izvor iz vodstva Suverenista.

Iako točne razloge za takav prijedlog nije iznio, potpuno je jasno da se Zekanović izbacuje zbog svojih stavova o potrebi svih političara da pozovu građane na cijepljenje i nazivanja svih onih to ne čine osobama koje rade u štetu zdravlja građana.

- Neću im otežavati postupak isključenja iz stranke, rekao nam je Zekanović koji, iako je pozvan na sjednicu Predsjedništva stanke, na nju neće doći.

- Ostajem nezavisan zastupnik u Hrvatskom saboru, a što se tiče mojih stavova, opet bih sve učinio isto. I dalje smatram da svaki odgovorni političar mora pozivati građane na cijepljenje jer je to jedini, iako ne savršeni, način kako se možemo boriti protiv koronavirusa, rekao je Zekanović za Jutarnji list.

Izvor: jutarnji.hr/Foto:saborska tv

Izvorni autor: Marko Špoljar

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.