Svaki grad ima svoje čuvare koji bdiju na njime – izađite na balkone i prozore u 20:00 i pljeskom im zahvalite

23.03.2020. 19:28:00

Ajmo Zagrebe. Možeš ti to. Zar je puno tražiti od tebe da u 20.00 izadeš na balkone i prozore i pljeskom zahvališ onima najboljima na koje možeš uvijek racunati kad dođe do zla i koji to neumorno dokazuju u svakoj prilici? Zaplješći za Bad Blue Boyse, za Hrvatsku vojsku, vatrogasce, zdravstveno osoblje….. To je najmanje sto mozeš učiniti. Potrubi tko vozi. I za Armadu, Torcidu, Funcute…. svaki grad ima svoje čuvare koji bdiju na njime. Podijeli, pronesi, napisao je Davorin Karačić na facebooku:

Akciju je podržao i Damir Markuš: “Dragi ljudi, BBB-i su zaslužili ogroman pljesak za sve što su napravili u Zagrebu i što i dalje rade. Naravno i svim ostalim navijačkim skupinama, ali najveći teret u Zagrebu podnose BBB-i. Dakle, u 20.00 večeras, sve vas u Zagrebu pozivam da izađete na balkone i pozdravite šampione (kako kaže pjesma) i to ogromnim pljeskom. Ili ako ste na cesti, potrubi, neka čuju koliko smo uz njih. Dijelite, sherajte, Hrvatska u ❤️ NEMA PREDAJE…

Izvor: Kamenjar.com/PDN

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.