SVE JE GOTOVO: Osijek prodao Ivicu Ivušića

25.01.2023. 12:28:00

Vratar hrvatske nogometne reprezentacije te član Osijeka, Ivica Ivušić, ipak odlazi iz HNL-a u ovom prijelaznom roku.

Naime, Sportske novosti ekskluzivno donose kako je Ivušić dogovorio transfer u ciparski Pafos. Ivušić je već otputovao na liječničke preglede, posljednju formalnost prije nego što potpiše višegodišnji ugovor uz odlične uvjete.

Osijek će, kako se neslužbeno doznaje, na ime transfera svoje dugogodišnje “jedinice” uprihoditi dva milijuna eura uz bonuse i postotak od iduće prodaje.

Ovaj 27-godišnji vratar postao je član Osijeka u ljeto 2018. godine kada je besplatno stigao iz grčkog velikana Olympiacosa.

U karijeri je još igrao za juniorsku momčad talijanskog velikana Inter Milana, Istre i AC Pratoa. Podsjetimo, Ivica je još davne 2009. godine prešao iz Rijeke u Inter za svega 30 tisuća eura. Za hrvatsku reprezentaciju upisao je pet nastupa.

Izvor: PDN/Foto: fah

Izvorni autor: Krešimir Cestar

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.