Sve je u znaku broja jedan: Program za novi mandat Kolinda predstavlja 11. 11. u 11 sati

11.11.2019. 11:05:00

Kolinda Grabar Kitarović će danas na zagrebačkom Velesajmu u 11 sati predstaviti program i time službeno krenuti u utrku za drugi mandat. Kolinda program prestavlja 11.11. u 11 sati, sve je u znaku broja jedan.

Program se odnosi na sedam područja, pisala ga je sama uz pomoć svojih savjetnika i stručnjaka. Tijekom predstavljanja programa predsjednica će reći i slogan svoje kampanje.

Predsjednica će na predstavljanju programa reći i slogan svoje kampanje, bit će usmjeren prema budućnosti, doznaje naša reporterka Katarina Brečić.

Naglasci programa su na sigurnosti društva, blagostanju obitelji, Inicijativi triju mora te demografiji.

Predsjednica će podsjetiti i da je sudjelovala u rješavanju problema plinifikacije Slavonskog Broda, izmještala ured po Hrvatskoj, održala šezdesetakak gospodarskih foruma, Gospodarskih vijeća.

Spomenut će i kako je u pet godina mandata rezovima u Uredu uštedjela 25 milijuna kuna, a Pantovčak je posjetilo oko 10 tisuća ljudi.

Datum izbora i dalje nije poznat, ali se kao očekivani datum spominje 22. prosinca.

Formalnu odluku o izborima donosi Vlada, koja ih mora raspisati najranije 60, a najkasnije 30 dana prije isteka mandata aktualne predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović.

Znakovit je datum i vrijeme objave programa Kolinde Grabar Kitarović. Taj dan 11. 11. u 11 sati 1918. godine potpisano je primirje između Saveznika i Njemačke i završen je Prvi svjetski rat

U svijetu je to slavi kao Remembrance day (Dan sjećanja), Poppy day (Dan makova), Armistice day (Dan primirja/ mira), a u SAD-u Dan veterana.

Izvor: Maxportal/Foto:Facebook kgk

Izvorni autor: M.M.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.