Sve zbog kosilice? Mladić (28) bori se za život nakon pucnjave

03.05.2020. 09:47:00

Ranjeni su 28-godišnjak iz Vularije i 63-godišnjak iz Turčina. Doznaje se da je policija uhitila muškarca (61) iz Varaždina zbog sumnje za pokušaj ubojstva

Muškarac (28) bori se za život, a u pucnjavi u međimurskom naselju Vularija sinoć je ranjen i 63-godišnjak, no on, kako se doznaje, nije životno ugrožen. Pucnjavi je navodno prethodila svađa oko nedavne krađe u Vulariji.

Također, 61-godišnjak koji je sudjelovao u obračunu uhićen je zbog pokušaja ubojstva, piše e-Međimurje.

Do pucnjave je došlo oko 19 sati u Vulariji u nastavku Dravske ulice, gdje su na prilaznom putu vatrenim oružjem upucana dvojica muškaraca. 

Ranjeni su 28-godišnjak iz Vularije i 63-godišnjak iz Turčina. U sukobu je sudjelovao i treći muškarac (61) iz Varaždina, no on nije ozlijeđen, a u policiji je jutros potvrđeno da je uhićen zbog sumnje za pokušaj ubojstva.

Očevid još traje.

Muškarac (63) ima teške ozljede, no one nisu opasne po život, dok se mlađi muškarac (28) trenutno bori za život. 

Prema neslužbenim informacijama dvojica starijih muškaraca teretili su mladića za provalu u noći s 28. na 29. travnja u Vulariji u vikendici. Neslužbeno se doznaje da je vlasnik te vikendice 63-godišnjak koji je sudjelovao u okršaju, a mladića (28) su teretili da ima saznanja o provali u vikendicu, odakle je 63-godišnjaku ukraden solarni akumulator i motorna kosilica. 

Policija još raspetljava detalje cijelog obračuna, kao i to kako je ranjen 63-godšnjak. Navodno je i ranjeni mladić imao oružje.

Izvor: 24sata/Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.