SVI KOMENTIRAJU NJEGOVE TENISICE: Je li ovo primjereno za državnički posjet?

25.11.2021. 17:38:00

Gradonačelnik Zagreba Tomislav Tomašević se, kao i na primopredaji funkcije, na dočeku francuskog predsjednika Emmanuela Macrona na Pantovčaku pojavio – u crnim tenisicima, kombiniranim s tamno plavim odijelom i plavom kravatom (na primopredaji je imao crvenu, a tenisice su bile iste). Protokoli za doček stranih državnika obično podrazumijevaju “dress code”, no gradonačelnik je odlučio obući se, u skladu sa svojim svjetonazorom, “nekonvencionalno”.

To njegovo modno izdanje potaklo je brojne komentare na društvenim mrežama – uglavnom negativne. Ovo su neki od njih:

“Macron je vjerojatno Milanoviću rekao da je divno da su na primanje doveli imigranta i tako pokazali uključivost”

“Izgledao je ko hobbo koji je na susret došao švercajući se u vagonu teretnog vlaka, i to nakon što je negdje nekome ukrao odjelo bez da je provjerio pristaje li mu. A šuze mu još od djeda, revno ih čuva ko i Šegrt Hlapić svoje čizmice.”

“On kao da je došao ravno iz partizana na prijem. Jel mu tko kad rekao da se tenisice nikad ne nose na odijelo i kravatu, i da se odijelo, kad si gradonačelnik, kupi po mjeri a ne posudi od rodbine?”

“U zepama bi pristojnije djelovao”

Izvor: Priznajem.hr/PDN/Foto:snimka zaslona

Izvorni autor: Priznajem.hr

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.