'Svi smo bili u šoku': Vlak kod Križevaca iskočio iz tračnica

03.12.2019. 08:38:00

U tijeku je očevid kako bi se utvrdilo zbog čega je vlak iskočio iz tračnica. Još nije poznato ima li ozlijeđenih, rekli su iz policije. Čitatelj koji je bio u vlaku kaže da su sat vremena čekali da ih odvedu do kolodvora

Putnički vlak iskočio je jutros oko 6 sati iz tračnica pred ulazom u kolodvor Križevci. 

Kako su nam rekli iz PU koprivničko-križevačke, dojavu o iskakanju vlaka u Prikraju Križevačkom dobili su u 6.10 sati. U tijeku je očevid kako bi se utvrdilo zbog čega je vlak iskočio iz tračnica. Još nije poznato ima li ozlijeđenih.

Foto: snimio čitatelj/24sata

No, čitatelj koji je bio u vlaku ispričao je kako je trećina vlaka, koji je dolazio iz Zagreba, završila u kamenom nasipu te da su putnici u šoku, ali koliko je vidio nije bilo ozlijeđenih. Dodaje da je bilo 15-ak ljudi u vlaku.

- Čekali smo oko sat vremena da nas prebace do kilometar udaljenih Križevaca. Prvo smo bili u vlaku, a onda smo morali čekati na cesti - rekao nam je čitatelj. 

Izvor: 24sata/Foto: snimio čitatelj/24sata

Izvorni autor: Ivan Hruškovec

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.