SVIJET - BOLESTAN TREND - ”korona izazov" za KRETENE (Video)

26.03.2020. 09:58:00

Sve je počelo kada je "influencerica" A.L na letu za američki Miami 13. ožujka polizala zahodsku dasku, uz hashtag coronachallange. U pozadini se čuje glazba „Vrijeme je za koronu“

 

Kasnije se proslavila dodatnim objašnjenjima „kako nije mogla dopustiti da koronavirus bude poznatiji od nje jer ona je prava zvijezde“., kao i komentarima mjera, kada su konačno uvedene u SAD-u „kako je krivica staraca to što sada ne možemo na plažu i pokupiti neki ku*ac“.

 

No prva žrtva njenog izazova nije starac nego "jednako pametan" američki mladić.

KRETEN koji je slijedio primjer američke influncerice i lizao, i to znatno temeljitije, zahodsku školjku, završio je bolnici s Covidom-19.

 

Kakva je sudbina brojnih drugih KRETENA koji su slijedili izazov  za sada nije poznato.

 

 

Više o KRETENIMA možete doznati OVDJE

 

- Riječ influencer u engleskome jeziku označuje općenito osobu ili skupinu osoba koja ima kakav utjecaj. U poslovnome jeziku nazivom influencer u engleskome se jeziku označuje osoba ili skupina osoba koji mogu utjecati na poslovne odluke zbog svojega ugleda, položaja ili veza te čije mišljenje i djelovanje ima veću težinu nego mišljenje ili djelovanje njihovih kolega ili usporedivih skupina. U hrvatskome se jeziku, u poslovnome žargonu, engleska riječ influencer upotrebljava u tome značenju, ali ona ne pripada standardnomu jeziku. Ta se riječ upotrebljava također, i u engleskome i hrvatskome, u vezi s društvenim mrežama i popularnošću koju osoba ili skupina na njima ima. Influenceri su u tome kontekstu često novinari, poznate osobe te stručnjaci u pojedinim područjima, tj. osobe koje na društvenim mrežama imaju mnogo sljedbenika.

Izvor: Mirror.co.uk/Ryan Merrifield/Photo:Fah

Izvorni autor: Pripremio: Ivan Remeta Johnny/PDN

Autor: