Telegram otkrio na čijoj je listi čovjek koji je jučer mahao nožem na balkonu stana u zagrebačkom Sopotu

22.06.2020. 10:15:00

Čovjek se jučer kasno navečer nakon nekoliko sati pregovora mirno predao policiji

Muškarac srednjih godina koji se u subotu oko 17 sati zatvorio u stan u zagrebačkom Sopotu i s balkona prijetio nožem je Mladen Devčić, predsjednik vijeća Mjesnog odbora Sopot te ujedno i nezavisni kandidat na koalicijskoj listi Demokrata i Hrvatskih laburista u VI. izbornoj jedinici, priopćile su te stranke.

„Iznimno nam je žao kolege Mladena Devčića kojem je očito stres uzrokovan koronom, potresom i izborima uzeo danak. Pružit ćemo maksimalnu podršku Mladenu i njegovoj obitelji jer zdravlje je, a posebno mentalno, temelj kvalitete čovjekova života“, poručio je u priopćenju medijima Mirando Mrsić, u ime koalicije stranaka Demokrati i Hrvatski laburisti.

Mirno se predao policiji

Devčić se jučer kasno navečer nakon nekoliko sati pregovora mirno predao policiji koja je bila pozvana zbog narušavanja javnog reda i mira. Bit će mu pružena psihološka pomoć. Iz stranke koja ga je kandidirala jučer su nam rekli kako se radi o omiljenom i aktivnom političaru te da ga ne namjeravaju maknuti s liste.

Prema policijskim podacima, nije bilo ozlijeđenih, a na terenu su cijelo popodne bili specijalni policajci i pripadnici Antiterorističke jedinice Lučko. U jednom trenutku u zgradu je ušlo 20-ak specijalaca. Policija je područje oko zgrade ogradila trakom, a pred zgradom je i stajalo vozilo Hitne pomoći.

Izvor: Telegram.hr/ Foto: Marin Tironi/PIXSELL

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.