Teroristički napad u Turskoj: Ima mrtvih i ranjenih

23.10.2024. 16:16:00

U srijedu je izveden teroristički napad na objekte (TUSAŞ) Ankara Kahramankazan. Navodno je u prostorijama TAI Ankara Kahramankazan došlo do eksplozije. Riječ je o kompleksu turske avioindustrije, a vlasti i mediji u Turskoj su napad označili kao teroristički.

Navedeno je da je osoblje iz sigurnosnih razloga upućeno u skloništa. Na mjesto događaja upućene su sve službe. Napad je potvrdio i turski ministar unutarnjih poslova Ali Yerlikaya.

“Dogodio se teroristički napad na objekte Turkish Aerospace Industries Inc. (TUSAŞ) Ankara Kahramankazan. Nažalost, nakon napada imali smo poginule i ozlijeđene. Neka se Bog smiluje našim šehidima, a našim ranjenima želim brz oporavak. Javnost bit ćemo obaviješteni o razvoju događaja. Molimo vas da uzmete u obzir izjave iz službenih izvora”, poručio je Yerlikaya.

Izvor: Dnevno.hr

Izvorni autor: I.K../Foto: snimka zaslona/X

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.