Teška prometna nesreća na A1: Dijete izgubilo život, još jedno s roditeljima u bolnici

06.09.2021. 19:15:00

Kod čvora Brinja na autocesti A1 u sudaru kamiona BiH registracije i osobnog automobila iz Poljske u ponedjeljak popodne poginulo je dijete, a roditelji i još jedno dijete su ozlijeđeni i prevezeni u ogulinsku bolnicu, doznaje se u Policijskoj upravi u Gospiću

Kako Hina doznaje u bolnici, ozlijeđeni se obrađuju na hitnom prijamu i očekuje se da će ih primiti na Odjel kirurgije.

U priopćenju MUP-a piše da su se u 15,32 sati na 117. kilometru autoceste u smjeru Zagreba sudarili teretnjak i osobni automobil. Na mjestu nesreće provodi se očevid koji vodi zamjenik ŽDO-a iz Karlovca Mladen Krajačić.

Hrvatski autoklub izvijestio je u 18 sati da se zbog nesreće kod čvora Brinje u smjeru Zagreba još vozi jednim trakom uz ograničenje brzine od 40 kilometara na sat, te se vozači pozivaju na strpljenje.

'Izgleda da je auto stajao sa strane i uključivao se. Kamion je udario karavan i odnio njegov zadnji kraj koji je potpuno zgnječen. Ostao je na kraju zaglavljen ispod kamionskih guma. Vani su ostale rasute dječje stvari, nogometna lopta. Trag nesreće bio je duži od 100 metara', ispričao je jedan od svjedoka za 24 sata.

Izvor: tportal.hr/Foto: PIXSELL

Izvorni autor: N. S./Hina / Foto: Dino Stanin/PIXSELL

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.