Teško pokretna starica prelazila cestu na mjestu van pješačkog prijelaza, iznervirana vozačica ju pretukla!

03.12.2019. 08:05:00

Neobičan incident dogodio se jučer ujutro u Novom Zagrebu, a pješakinja je završila u bolnici. No, nije se zbila nesreća nego je došlo do sukoba između sudionica u prometu.

U nedjelju između 8.30 i 8.50 sati na raskrižju Ulice Savezne Republike Njemačke i Avenije Dubrovnik, teško pokretna 79-godišnjakinja prelazila je ulicu van obilježenog pješačkog prijelaza.

To je iznerviralo vozačicu koja se zaustavila i izašla iz svog vozila, prišla oštećenoj i fizički ju napala uslijed čega je oštećena pala na tlo, dok se počiniteljica udaljila.

Liječnička pomoć je 79-godišnjakinji pružena u KBC Zagreb gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđena. Kriminalističko istraživanje je u tijeku, priopćili su iz PU zagrebačke.

Izvor: Priznajem.hr/Foto:FaH

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.