THOMPSON NA MALOJ GOSPI: Jedan grad si je poklonio njegov koncert!

02.09.2019. 14:10:00

Solin spremno dočekuje 8. rujna, kada se slavi blagdan Male Gospe, kojeg grad na Jadru slavi kao Dan grada. Tim povodom u petak 6. rujna 2019. s početkom u 19:30 sati u solinskom hotelu President održat će se Svečana sjednica Gradskog vijeća grada Solina na kojoj će se dodijeli godišnje nagrade grada zaslužnim pojedincima i kolektivima.

Samoj sjednici u 17 sati prethodit će svečano otvaranje radova na kanalizacijskom i vodoopskrbnom sustavu u MO Rupotina, dok će se u 18 sati održati svečano uručenje Odluke o sufinanciranju projekta Otvorene ljetne pozornice splitske aglomeracije u solinskoj Gradini.

U 19 sati upriličit će se polaganje vijenaca pred spomen obilježje poginulim hrvatskim braniteljima na Gospinom otoku. Također, tradicionalno, na blagdan Male Gospe u nedjelju 8. rujna s početkom u 10 sati je svečana procesija kroz jezgru grada, svetu misu i procesiju predvodit će mons. Marin Barišić, nadbiskup splitsko-makarski.

Dan uoči blagdana Male Gospe koji se posebno slavi u gradu Solinu, Solinjani će na poklon dobiti koncert Marka Perkovića Thompsona. Dar je to Solinjanima od njihovog Grada koji je organizator ovoga koncerta koji će se održati na igralištu Arapovac – Priko vode. Thompson će tako zapjevati 7. rujna, u subotu, s početkom u 20:30 sati, a ulaz je besplatan.

Program:

Izvor: Dnevno.hr/Foto: Niksa Stipanicev / CROPIX

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.