Thompson otkrio koju poruku nosi njegova nova pjesma, osvrnuo se i na korona virus

30.04.2020. 10:10:00

U emisiju 'Izdvojeno' Laudato televizije  javio se glazbenik Marko Perković Thompson, te predstavio novu pjesmu pod nazivom "Ne boj se". 

"Pjesma je već dosta slušana. Nastala je promišljajući o svemu onome što čovjeka okružuje i ovo je reakcija na stanje u kojem se naša država nalazi, a to je iseljavanje mladih. Poruka koja se želi poslati je poticaj na ostanak u Domovini. Za borbu protiv nepravde koja nas okružuje potrebna je hrabrost. Pjesma govori i o vrijednosti života i čovjeka, a i njegove Domovine koje mu je Bog darovao. Htjeli smo pozitivnu poruku odaslati", ispričao je Thompson.

Osvrnuo se i na trenutno krizno stanje uslijed korona virusa.  

"Meni karantena nije teško pala. Moja svakodnevna aktivnost je bila rad i druženje sa mojom djecom i zadovoljavanje njihovih potreba. Kod mene je petero male djece, imamo podosta posla", kaže Thompson, te ističe kako ima osjećaj da se njegova obitelj u karanteni još više povezala.

Nadalje objašnjava zašto je za svoj novi single odabrao naslov duhovne naravni 'Ne boj se'. Kako kaže Thompson, to su teme sa kojima je zaokupiran, a ista tematika naći će se i na novom albumu 'Hodočasnik' koji se iščekuje. 

Na kraju razgovora Thompson upućuje riječi ohrabrenja gledateljima, da se u životu nikada ne smiju prepustiti strahu i da nas on spriječi u tome da djelujemo humano i hrabro. 

"Uvijek je moguće krenuti naprijed s ljubavlju i nadom", kazao je Thompson. 

Izvor: mn/Direktno.hr/Foto:FaH/Laudato TV

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.