Thompsonov menadžment izdao važno upozorenje za pjevačeve obožavatelje

01.04.2020. 16:48:00

Menadžment Marka Perkovića Thompsona upozorio je na lažne profile, stranice i grupe koje su svom nazivu koriste pjevačevo ime i prezime, a da s njim nemaju nikakve veze.

"Dragi prijatelji, primijetili smo da postoji veliki broj otvorenih profila, grupa i stranica na društvenim mrežama koji u svom nazivu koriste ime Marka Perkovića Thompsona.

Neki od njih se predstavljaju kao Marko Perković Thompson, a neki s grupama i stranicama se trude predstaviti nekakve političke opcije i ciljeve u njegovo ime.

Thompson u svom vlasništvu na društvenim mrežama ima dvije stranice: Facebook i Instagram.

Za sve ostale profile, grupe i stranice, Thompson niti njegov menadžment ne znaju tko s njima upravlja, s kojim ciljem niti su u ikakvom kontaktu s njima.

Ovim putem molimo osobe koji se predstavljaju s imenom Marka Perkovića Thompsona da takve profile obrišu.

Isto tako molimo i one koji koriste njegovo ime u nazivu grupa i stranica, a koji se ne bave glazbom MPT-a već to rade iz nekih drugih interesa da takve grupe i stranice zatvore", navodi se u objavi koju potpisuje pjevačev menadžment.

"Ne čudim se, a i pretpostavljam od koga je to naručeno. Tko bi kupio političke poene na prijateljstvu i kumstvu. Pametnom ne treba sve nacrtat. Marko je jedan i jedinim čovjek sa stavom", "Ovo je prestrašno koliko ima lažnih profila. Živi ti nama Marko, neka te čuva dragi Bog", "Eto kakvi su ljudi! Ništa novo'nek si nam živ i zdrav pa cili život slušali pisme iz srca i duše! Marko idemo dalje! ", "Samo jedan jedini. Naš Marko Legenda.Neka ga dragi Bog čuva", samo su neke od reakcija koje su obožavatelji napisali u komentarima ispod objave.

Izvor: mn/Direktno.hr/Foto:FaH

Izvorni autor: Menadžment Marka Perkovića Thompsona

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.