THOMPSONOVA MOLITVA ZA BOLESNOG SINA! ‘Za one koji se u ovim trenucima bore za vlastiti život: Ne možemo ni pojmiti da Ti nećeš uslišiti uzdisanja bolesnika’

14.08.2022. 19:26:00

'O, MARIJO!'

Na Facebooku pjevača Marka Perkovića Thompsona u nedjelju je osvanula molitva.

Naime, pjevač je objavio molitvu Majci Božjoj, i to onu za ozdravljenje bolesnih.

Podsjetimo, Thompsonov sin se nalazi u bolnici.

Molitva Mariji za Antuna Mihaela

Naime, mladi 17-godišnji Antun Mihael, trenutačno proživljava teške trenutke, zbog čega su vjernici pozvani moliti za njegovo ozdravljenje, ali i ozdravljenje svih onih koji su se našli u sličnoj situaciji i koji se u ovim trenucima bore za vlastiti život.

“O Marijo! Tko da nam bude moćnijim zagovornom pred tobom ako li ne Ti?”, napisao je u nedjelju na Facebooku.

Nastavak molitve potom glasi:

‘Ne možemo ni pojmiti da Ti nećeš uslišiti uzdisanja bolesnika’

“Ti si ona koja je postala svima sve i koja svima dijeliš u obilju milosti, i to tim više što ih oni više trebaju i što imaju manje nade za ljudsku pomoć. Ne možemo ni pojmiti da Ti nećeš uslišiti uzdisanja bolesnika koji se k Tebi utječe, te molbi i zavjeta njegove mile rodbine i srdačnih mu prijatelja; molitava Tvojih svećenika i svih ostalih pobožnih osoba, koje mole i nadaju se jer dobro znaju koliko je Tebi milo kad možeš utješiti one koji uzdišu u ovoj suznoj dolini.

Premilostiva Djevice, ne ostavi bez nagrade ufanje kojim se Tvom materinskom milosrđu utječemo za našeg dragog i teško bolesnog Antu Mihaela. Podaj njemu i svima koji slično trpe zdravlje i učini da se skupa možemo što prije vratiti Oltaru kako bismo Ti zahvalili na udijeljenoj nam milosti. Amen.”, stoji u objavi.

Izvor: Dnevno.hr/Foto:Screenshot

Izvorni autor: L.B./Dnevno.hr

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.