TOMAŠEVIĆ KOMENTIRAO UKLONJENE MURALE: ‘Žao mi je. Trebalo je ukloniti samo onaj Slobodana Praljka’

29.10.2021. 10:50:00

Uoči blagdana Svih svetih, političari obilaze groblja i ostavljaju svijeće i vijence.

To je u petak učinio i zagrebački gradonačelnik Tomislav Tomašević. Odgovarao je na vruća novinarska pitanja.

O uklonjenim muralima

“Greškom su uklonjeni murali 204. brigade, za žrtve Vukovara i Dinamov. To je kao što smo vidjeli sinoć ponovno oslikano i vjerujem da će biti legalizirano. Trebalo je ukloniti samo onaj Slobodana Praljka”, rekao je Tomašević.

Komentirao je i grob pokojnog gradonačelnika Milana Bandića za kojeg se piše da je nelegalno postavljen.

“Moram priznati da nisam sklon politizirati takve teme uoči Svih svetih. Posebno mi je žao što se imputiralo gradskoj vlasti da je kriva za uklanjanje murala žrtvama Vukovara, posebice zato jer idem Vukovar. Što se tiče groba, mnogi su kritizirali tu lokaciju, no čini se da je procedura ispoštovana jer nije precizna”, rekao je.

O Holdingu

O tome se dugo rasporavljalo. Zanimljivo je da je oporba to navodno željela što prije na dnevnom redu. A ipak, bilo je čak 8 stanki na skupštini po pola sata. Zato je sve bilo tako kasno”, zaključio je gradonačelnik Zagreba Tomislav Tomašević.

Izvor: dnevno.hr/Foto:Pixell

Izvorni autor: Dnevno.hr / Foto: Goran Stanzl

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.