Tomasović poručio šefu HSS-a Beljaku: ‘Nisam siguran da Ti ne bih opalio šamarčinu da naletim na Tebe!’

13.01.2020. 13:54:00

Predsjednik HSS-a Krešo Beljak šokirao je hrvatsku i svjetsku javnost komentarom na Twitteru, objavljenom u subotu, u kojem odgovara na tvrdnje o više od sto atentata koje je  u inozemstvu provela UDBA. Podsjetimo, Renato Rančić je u Twitter komentaru istaknuo da je njegova obitelj bila meta atentata te da je u inozemstvu od 1945. do 1990. godine UDBA počinila više od sto političkih atentata u hrvatskim zajednicama (SAD, Njemačka, Kanada i Australija).

Uslijedio je šokantan odgovor Kreše Beljaka:

“Više od 100? Očito ne dovoljno. Vidjeli smo tko je napravio s*anja i pokrenuo sve ratove od 1991. do 1999. godine. To su bili fašisti na području bivše Jugoslavije i ostalim zemljama koji su uspjeli pobjeći od UDBA-e”, napisao je Beljak.

Njegova je nevjerojatna izjava u kojoj je pokazao svu svoju bešćutnost, ali i staljinistički model razmišljanja, koji mu nije stran, što je i pokazao u puno navrata, testirajući ”mišiće” na ”neposlušnim” članovima HSS-a, kojega je praktički uzurpirao, podigla strašnu buru u javnosti.

Odmah mu je javno odgovorio i ugledni abdominalni kirurg sa zagrebačke Klinike za tumore, a odnedavno i član samoborskog HDZ-a, dr. Hrvoje Tomasović, koji se i inače ne ustručava javno komentirati i to vrlo oštro te polemizirati s onima s kojima se ne slaže. Tomasović također često proziva i neodgovorne državne institucije za- nečinjenje.

Beljak kao gradonačelnik Samobora i Tomasović, kao stanovnik tog gradića, bio bi to zanimljiv obračun, prije svega verbalni.

Iako se Beljak u ponedjeljak javno ispričao, tvrdeći da je njegova izjava ”pogrešno shvaćena”, ovaj nečuveni ispad ne može se time marginalizirati.

Žestoki Tomasovićev odgovor, ali i poziv Beljaku prenosimo u cijelosti:

”Krešo Beljak napisao da žali što UDBA nije pobila više ljudi??? Je li uopće moguće da netko napiše tako nešto?

Beljak pošto si gradonačelnik grada u kojem živim i ja sada, nisam siguran ako naletim na tebe da ti ne bih opalio šamarčinu!

A sada si me ipak uvjerio da se počnem aktivno baviti politikom i to baš u Samoboru”.

Izvor: Kamenjar.com/PDN/screenshot

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.