Tragedija u Njemačkoj: Djevojčica iz Srbije ubila mlađu sestru

27.10.2024. 11:10:00

Njemački mediji su izvijestili da je da je u Leipzigu u petak navečer 13-godišnja djevojčica nasmrt izbola mlađu sestru (7), a Sandzakpress doznaje da je riječ o obitelji iz Tutina na jugozapadu Srbije. I u subotu tijekom dana pozadina zločina još je bila posve nejasna. Prema riječima glasnogovornice policije Josephin Sader, hitni poziv u spasilačko-kontrolni centar zaprimljen je oko 19.15 sati. Kako doznaje Bild, 13-godišnjakinja je sama nazvala broj hitne pomoći.

Kada su spasioci stigli u stan u prizemlju stambene zgrade u ulici Kulkwitzer Straße u Leipzig-Kleinzschocheru, pronašli su 7-godišnju djevojčicu teško ozlijeđenu. “Prema istrazi, radi se o ubodnim ranama” rekla je Sader rekla za Bild.

Djevojčica je prevezena u bolnicu, no nije joj bilo spasa. Njezina trinaestogodišnja sestra je trenutačno pod nadzorom psihologa u specijalnoj bolnici.  “Roditelji nisu bili u stanu kada se dogodila tragedija”, navela je policija. Nije poznato što je prethodilo tragičnom događaju.

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.