Tragedija u Splitu: Radnica smrtno stradala na poslu, uskoro će se provesti obdukcija

15.06.2023. 10:02:00

Noćas, nešto prije ponoći, u jednom od trgovačkih centara u Splitu, došlo je do tragične radne nesreće koja je rezultirala smrtnim stradanjem 50-godišnje djelatnice tijekom rukovanja strojem za papir.

Doznaje se da je bila prikliještena u hidrauličnoj preši za karton. Na mjestu tragedije interveniralo je 15 vatrogasaca s pet vozila JVP Split. Radi se o 50-godišnjoj djelatnici Kauflanda.

Na mjestu događaja odmah je pokrenut očevid u suradnji s nadležnim zamjenikom Državnog odvjetništva i inspektorom zaštite na radu Državnog inspektorata. S ciljem utvrđivanja točnog uzroka smrti, nalogom zamjenika državnog odvjetništva naložena je obdukcija tijela preminule djelatnice.

Detalji o samoj nesreći i okolnostima koje su doveli do nje trenutno su ograničeni, te će očevid dati više informacija o tome kako je došlo do ove tragične smrti. Nadležne vlasti pružaju punu podršku obitelji preminule djelatnice u ovim teškim trenucima.

Izvor: dnevno.hr/Foto:fah

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.