Tragedija u zagrebačkom naselju Hrašće: Izgorio stambeni kontejner, jedna osoba poginula

14.11.2020. 10:28:00

U požaru stambenog kontejnera u zagrebačkom naselju Hrašće smrtno je stradala jedna osoba, izvijestio je u subotu ujutro Ured za upravljanje u hitnim situacijama Grada Zagreba.

Zagrebačka Javna Vatrogasna postrojba noćas u 2,15 sati dobila je dojavu o požaru na lokaciji Antuna Kolarića 18, u Hrašću.

Izlaskom na teren utvrđeno je da gori stambeni kontejner veličine 5 puta 3 metra u kojemu je smrtno stradala jedna osoba.

Požar je gasilo osam vatrogasaca s dva vatrogasna vozila, priopćeno je iz Ureda za upravljanje u hitnim situacijama Grada Zagreba.

Osim vatrogasaca, na terenu su bili i djelatnici Nastavnog zavoda za hitnu medicinu Grada Zagreba i Policijska uprava zagrebačka koja će provesti očevid o uzrocima i okolnostima izbijanja požara. Također, utvrdit će se identitet smrtno stradale osobe.

Izvor: Jutarnji list

Izvorni autor: Hina/foto: Boris Kovačev/Cropix

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.