Trener Rijeke Goran Tomić otvorenog garda dočekuje veliki derbi: Nadam se da ćemo protiv Osijeka još više popraviti napadačku statistiku

07.12.2021. 19:15:00

Nogometaši Rijeke u srijedu (Stadion HNK Rijeka, 17 sati, Arenasport 3) dočekuju Osijek u zaostaloj utakmici 14. kola Hrvatski telekom Prve lige

Bit će to 997. utakmica Rijeke u HNL-u, a Rijeka i Osijek dosad su u prvenstvu odigrali 90 utakmica. Rijeka je upisala 34, a Osijek 33 pobjede, dok je 23 ogleda završeno remijem.

'Osijek je jako kvalitetna ekipa, s odličnim trenerom koja igra dobar nogomet. Očekuje nas zahtjevna utakmica', rekao je Goran Tomić kojem će utakmica protiv Osijeka biti ukupno 200. na klupi hrvatskih prvoligaša u svim natjecanjima.

Sudar je ovo, statistički gledano, momčadi koje imaju najbolji napad - Rijeka i najbolju obranu - Osijek.

'Nadam se da ćemo tu napadačku statistiku još popraviti protiv Osijeka i da ćemo istovremeno zadržati kvalitetu i koncentraciju u zadnjoj liniji. U ovakvim utakmicama mogu presuditi i detalji, ponekad je dovoljna i doza sreće, ali generalno me veseli da je jako dobra atmosfera u ekipi', naglasio je Tomić i za kraj poručio:

'Imamo jasnu ideju kako ćemo igrati i vjerujemo da ćemo uz pomoć publike osvojiti tri boda', rekao je Goran Tomić.

Cijelu izjavu trenera Rijeke pogledajte u videu.

 

Izvor: tportal.hr/Foto: PIXSELL

Izvorni autor: Branko Tabak/Foto: Goran Kovacic

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.