Tuča u dućanu, letjele su šake: 'Odje*i od mene na dva metra!'

17.04.2020. 21:00:00

Udarac je prerastao u tučnjavu, a ostali su kupci panično počeli bježati od dvojice muškaraca. Cijeli se događaj odvio u kvartu Poggioreale u Napulju, a tučnjavu je uspjela zaustaviti tek policija

Dvoje muškaraca potuklo se u jednoj trgovini u Napulju zbog nepoštivanja sigurnosnih mjera koje su na snazi zbog zaraze korona virusa.

Jedan je kupac odlučio preskočiti red čekanja te se previše približio ostalima. Muškarac se nije pridržavao sigurnosnih mjera, odnosno nije nosio zaštitnu masku i rukavice te je prekršio sigurnosni razmak od 2 metra.

POGLEDAJTE VIDEO:

Na njegov je postupak reagirao jedan od kupaca te ga upozorio na kršenje zadanih mjera. Muškarac je na to burno reagirao i počeo udarati ovoga koji mu je prigovorio. Udarac je prerastao u tučnjavu, a ostali su kupci panično počeli bježati od dvojice muškaraca.

Video se brzo proširio po društvenim mrežama i postao pravi hit.

Cijeli se događaj odvio u kvartu Poggioreale u Napulju, a tučnjavu je uspjela zaustaviti tek policija.

Izvor: 24sata/ Foto: Screenhoot/Youtube

Izvorni autor: 24sata

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.