Tuga u Mariupolju: Vjenčali su se s prstenjem od folije, brak je trajao samo tri dana - "Zauvijek si moja ljubav"

12.05.2022. 13:43:00

VJENČANJE U AZOVSTALU

Dvoje branitelja Mariupolja vjenčalo se u čeličani Azovstal. Valerija Karpilenko i njezin suprug Andrij bili su u braku samo tri dana. Andrij, pripadnik ukrajinske Nacionalne garde ubijen je samo tri dana nakon što se oženio za ljubav svojeg života.

Brojni branitelji se tjednima skrivaju od ruskih napada u tunelima ispod čeličane Azovstal u Mariupolju.

"Braniteljica Mariupolja Valerija Karpilenko 'Nava' postala je nevjesta, supruga i udovica u Azovstalu", objavila je ukrajinska Nacionalna garda.

"5. svibnja vjenčali su se ukrajinski graničar Andrij 'Brada' i djevojka iz Azova, a on je ubijen tri dana kasnije", dodaje se u objavi.

"Obećala je svom suprugu da će se izvući iz opsade i živjeti za njih oboje", navodi se.

Objavljene su i fotografije para na vjenčanju u uniformama. Na prstima im je prstenje koje su napravili od ukrasne folije.

Valerija i Andrij

Vjenčali su se s prstenjem od folije (Foto: Twitter)

"Ti si bio moj zakoniti muž tri dana", rekla je Valerija nakon što je ostala udovica.

"Ti si moja ljubav zauvijek. Imam tvoje prezime, tvoju obitelj punu ljubavi i sjećanja na sretno zajedničko vrijeme", dodala je.

Izvor: Dnevnik.hr/PDN/Foto:Valerija i Andrij/Twitter

Izvorni autor: M.V./Dnevnik.hr

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.