Tužan kraj potrage u jezeru Peruća: Pronašli tijelo mladića

22.09.2021. 17:40:00

Mladi Dominik Bilobrk u nedjelju se udaljio iz obiteljske kuće. U mjestu Borkovići su pronašli auto, a na obali i njegove stvari. Navodno je htio preplivati jezero. Tijelo su pronašli u srijedu

Nakon tri dana potrage, ronioci su u jezeru Peruća pronašli tijelo. Iz policije još nema službene potvrde, ali neslužbeno dozanjemo da se radi o nestalom Dominiku Bilobrku (24). 

Tijelo u jezeru Peruča je locirano sustavom REMUS (sonarom) u blizini gdje je nesretni mladić ostavio robu. U tijeku je očevid pod vodom. Sve informacije naknadno.

Podsjetimo, potragu su jutros nastavili s roniocima, a koristili su i podvodne dronove te su jezero pretraživali i iz plovila.

Mladić se u nedjelju udaljio iz obiteljske kuće. Odvezao se s automobilom koji je pronađen kilometar dalje, u mjestu Borkovići. Navodno je želio preplivati jezero.

Na obali su pronađene mladićeve osobne stvari poput odjeće, čarapa, tenisica, novčanika i mobitela. 

Izvor: 24sata/Foto: 24sata.hr/PIXSELL

Izvorni autor: Tina Jokić/24sata

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.